Mindful Barsel – næste hold starter 4. februar

Endelig kom baby – og NU starter den lykkelige, fredfyldte barsel! Eller hvad?

Vidste du, at hver 4. kvinde og hver 8. mand oplever en negativ følelsesmæssig reaktion i forbindelse med at blive forældre?

Uanset om du er førstegangs- eller fleregangsforælder kan du stå med en oplevelse af, at barselstiden ikke er så lykkelig, som du havde forventet. Tanker om, ikke at udfylde rollen som mor eller far godt nok, kedsomhed, stress, bekymringer, manglende søvn og tid til at spise og gå i bad – alt sammen kan det sætte gang i en negativ spiral, som forhindrer dig i at nyde din barsel og dit nye barn.

På Insula Pros Mindful Barsel-forløb lærer du på fem uger konkrete teknikker til at håndtere dine følelsesmæssige reaktioner og negative tanker, så du bedre kan nyde tiden med din baby.

Du får redskaber til at stoppe den negative spiral tidligt, så din barselstid går fra at være en hård tjans til at være et solidt udgangspunkt for opbyggelsen af en kærlig reaktion til dit barn. Du kan deltage på Mindful Barsel uanset om du har erfaringer med mindfulness eller ej.

Mindful Barsel-forløbet er et gruppeforløb, hvor du fokuserer på dit nærvær sammen med din baby. Vi arbejder med teknikker inspireret af mindfulness, følelsesmæssig intelligens, kognitionsvidenskab og neuropsykologi.

Alle ved, hvor vigtigt det er, at holde kroppen i form – især når man har fået et lille barn. Det samme gælder vores følelser og tanker. Hvis du hver dag husker dine “mentale knibeøvelser”, kan du nemmere møde hverdages udfordringer og kaos med ro og nærvær.

Deltag i Mindful Barsel og lær teknikkerne – det er en gave til både dig selv, din baby og hele din familie.

Det praktiske:

Der er plads til 4 forældre + babyer på holdet.

Hvert hold løber fem uger.

Vi mødes tirsdag kl. 10.00-11.00.

Der er plads til barnevogne i gården.

Forløbet er for forældre i alle former og farver.

Pris: 745,-

Tilmelding til Katrine på katrine@insulapro.dk eller telefon 60 87 21 78.

RSS
Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram